Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:49:52 GMT

۱۲۷۳ دستگاه خودروی ایران‌خودرو تجاری‌سازی نشد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۰۷۵۳

۱۲۷۳ دستگاه خودروی ایران‌خودرو تجاری‌سازی نشد

بررسی آمار تولید ایران‌خودرو و سایپا (و پارس‌خودرو به‌عنوان زیر مجموعه سایپا) در سومین ماه از سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که در مجموع قریب به ۱۰۴ هزار دستگاه تولید داشته‌اند؛ این در حالیست که این خودروسازان با تکمیل بخشی از تولیدهای ماه‌های گذشته خود، بالغ بر ۱۱۱ هزار دستگاه خودرو را تجاری‌سازی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، گزارش عملکرد تولید و فروش خودروسازان بزرگ کشور در خرداد ماه ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که در مجموع ۱۰۳ هزار و ۹۶۹ دستگاه خودرو تولید و برای ۱۱۱ هزار و ۲۴۵ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تناقض آمار تجاری‌سازی ایران‌خودرو برخلاف ادعاهای مطرح شده

ایران‌خودرو: در حالیکه ایران‌خودرو از پیش از خرداد ماه اعلام کرد از ابتدای سومین ماه سال جاری تمام خودروها را عبور مستقیم و بصورت کامل تولید خواهد کرد و مدعی است که هیچ خودروی ناقصی طی یک ماه اخیر تولید نکرده، آمار فروش این گروه صنعتی نشان می‌دهد در محصولاتی همچون محصولات خانواده پژو، دنا، هایما و البته تارا، نتوانسته است، تمام تولید خرداد ماه را تجاری‌سازی کند؛ لذا این سوال مطرح است که علیرغم ادعا و وعده تولید خودرو عبور مستقیم، چرا ۱۲۷۳ دستگاه خودرو تولیدی ایران‌خودرو در خرداد ماه تجاری نشده است؟

به تفکیک طبق آمار، ایران‌خودرو ۳۶ هزار و ۶۸۶ دستگاه خودرو در سومین ماه از سال جدید تولید کرده که ۶۹۲ دستگاه آن تجاری نشده و فی‌الواقع برای ۳۵ هزار و ۸۲۸ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر کرده است.

همچنین به ترتیب ۸۶۱۰ دستگاه دنا و ۶۸۶ دستگاه تارا تولید کرده است که این‌ها نیز عبور مستقیم نبوده و به ترتیب ۲۳۸ دستگاه دنا و ۲۸۴ دستگاه تارا امکان تجاری‌سازی نداشته است. ایران‌خودرو در خرداد ماه ۸۳۷۲ دستگاه دنا و ۴۰۲ دستگاه تارا فروخته است.

این گروه خودروسازی در سومین ماه از سال ۱۴۰۱ همچنین ۱۶۸۴ دستگاه خودرو هایما فاکتور کرده که ۵۴ دستگاه از آمار تولید آن (۱۷۳۸ دستگاه تولیدی خرداد ماه) کمتر است. ضمن اینکه پنج دستگاه از سایر محصولات این گروه خودروسازی در آمار تولید این ماه ثبت شده که عرضه‌ای نداشته است.

گروه صنعتی ایران‌خودرو، در خرداد ماه امسال ۷۱۷۲ دستگاه از محصولات خانواده سمند و ۳۳۱۰ دستگاه رانا تولید و در مقابل با تکمیل بخشی از خودروهای ناقص تولیدی ماه‌های گذشته، به ترتیب ۸۳۷۲ دستگاه از محصولات سمند و ۴۰۶۵ دستگاه رانا عرضه کرده است. بدین ترتیب ۱۲۰۰ دستگاه از محصولات ناقص سمند ۷۵۵ دستگاه از محصولات ناقص رانا در خرداد ماه تکمیل و تجاری شده است.

سایپا: دیگر خودروساز بزرگ کشور (سایپا) نیز در سومین ماه از سال جاری در مجموع ۳۳ هزار و ۲۹۳ دستگاه خودرو تولید کرده و در مقابل برای ۳۹ هزار و ۴۷ دستگاه خودرو فاکتور فروش صادر کرده است.

به تفکیک آمار، گروه خودروسازی سایپا در خرداد ماه ۳۸۴۶ وانت پراید (سایپا ۱۵۱) تولید کرده و ۳۴۱۵ دستگاه از این محصول را تجاری‌سازی کرده است. همچنین ۲۷۷۵ دستگاه شاهین تولید و ۲۶۴۲ دستگاه از آن فروخته است.  ۱۳۳ دستگاه شاهین و ۴۳۱ دستگاه پراید وانت تولیدی خرداد ماه سایپا، احتمالا امکان تجاری‌سازی نداشته و فاکتور نشده است. 

در یک‌ماهه خرداد ۱۴۰۱ سایپا در مجموع ۲۶ هزار و ۶۷۲ دستگاه از محصولات خانواده X۲۰۰ (تیبا، ساینا و کوییک) به تولید رسانده است. این خودروساز ۳۲ هزار و ۹۹۸ دستگاه از محصولات این خانواده را در این ماه تجاری‌سازی کرده است.

پارس‌خودرو: همچنین در زیر مجموعه این گروه خودروسازی (پارس‌خودرو) در یک ماهه خرداد ماه ۱۲ هزار و ۶۳۵ دستگاه خودرو تولید و ۱۳ هزار و ۵۷۴ دستگاه خودرو فروخته شده است.

از تعداد خودروهای تولیدی پارس‌خودرو در سومین ماه از سال جاری ۶۳۳۹ دستگاه مربوط به محصولات گروه Q۲۰۰ بوده و در آمار فروش نیز تعداد ۷۲۷۸ دستگاهی از این محصولات دیده می‌شود. بدین ترتیب ۹۳۹ دستگاه از محصولات این گروه در خرداد ماه تجاری نشده است.

همچنین در مدت مذکور ۶۱۰۲ دستگاه کوییک معمولی دنده‌ای و ۷۳ دستگاه کوییک پلاس اتوماتیک تولید شده که همه آن‌ها فروخته شده است.

پارس خودرو در خرداد ۱۴۰۱، ۱۲۱ ساینا تولید کرده که برای همه ۱۳۲۱ دستگاه فاکتور فروش ثبت کرده اما در این ماه تولید و فروش کوییک S نداشته است.

سایپا نیز مدعی است که ۹۰ درصد تولیدات آن عبور مستقیم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولید خودرو آمار تولید خودرو تولید خودرو عبور مستقیم تکمیل و عرضه خودروهای ناقص به بازار سومین ماه از سال دستگاه خودرو تولید دستگاه از محصولات گروه خودروسازی خرداد ماه ایران خودرو عبور مستقیم فاکتور فروش تجاری سازی پارس خودرو تولید کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۰۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان (فیلم)
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • هشدار رادان به روسای پلیس: در توقیف خودروی بی‌حجاب‌ها زدوبندی برای یدک‌کشی و پارکینگ ایجاد نشود (فیلم)
  • هشدار رادان به پلیس: در توقیف خودروی بی حجاب ها زد و بندی برای یدک کشی و پارکینگ ایجاد نشود (فیلم)